Jazzkväll med Gunhild Carling på Fredriksdalsteatern

PS
Paul Svensson

Vad sägs om ett par timmar jazz en vacker sensommarkväll? Måndagen 13 augusti kommer sångerskan och multiinstrumentalisten Gunhild Carling & Carling Family till Fredriksdal för att spela live på Fredriksdalsteatern. Med Kulturkortet får du finfin rabatt på biljettpriset.

”Det betyder inget alls (om det inte svänger)” – Ja, så kan man lättsamt översätta Duke Ellingtons gamla trumpetklassiker, It Don´t Mean a Thing (If it Ain´t Got That Swing). Gunhild Carling är en stjärna på scenen, som tillsammans med sina duktiga bandmedlemmar, alltid får det att svänga oavsett vart och när de spelar.

Det är gladjazz som det lät förr i tiden när musiken spelades dagligen på små trendiga klubbar och i amerikansk radio. Det är nu. Och det är då. Snacka om passande att de ska uppträda på Fredriksdalsteatern, en plats där Helsingborgs historia och samtid lever och frodas varje dag. Två timmar jazz med Sveriges blondaste och mesta jazzartist. Räkna med en fartfylld föreställning med musik från bland annat trombon och trumpet, cell och trummor. Sång? Självklart. Dans? Säkerligen. Show? Alltid.

Hur är det med biljettpriset? Ordinarie konsertbiljett kostar 300 kronor. Men det priset betalar förstås inte du som har Kulturkortet. Vad sägs om 20 kronor rabatt? Nej, det räcker inte. Hur låter 35 kronor? Nej, vet du vad … med Kulturkortet får du hela 50 kronor rabatt och betalar endast 250 kr för en biljett till sommarens gladaste jazzkonsert. Biljetter köper du antingen online på nortic.se eller till fots på Fredriksdal museer och trädgårdar samt på Dunkers kulturhus. Fri entré för barn under 14 år, betalar endast en serviceavgift på 10 kronor.

Vad: Gunhild Carling & Carling Family
När: 13 augusti 19:00-21:00
Var: Fredriksdals museer och trädgårdar (Fredriksdalsteatern)
Pris: 250 kronor med Kulturkortet, ordinarie pris 300 kr

Lämna en kommentar