John Taylor gästar Dunkers kulturhus

PS
Paul Svensson
Taylor

Om du är en sann trädgårdsentusiast ska du inte missa när John Taylor kommer till Dunkers kulturhus för att samtala om sin gröna kärlek och lite annat där emellan. Samtalet tar plats 27 april och leds av tv-journalisten Teddy Landén. Med Kulturkortet får du rabatt på entrépriset.

Det som John Taylor inte kan om trädgårdar och odling är förmodligen inte värt att veta. John har petat omkring i den skånska myllan sedan 1990-talet och har under den här tiden hunnit med hur mycket som helst. Han har bland annat synts i tv-rutan i Trädgårdstider, skrivit böcker, utvecklat Slottsträdgården i Malmö och varit konstnärlig ledare för trädgårdsveckorna på Sofiero slott och slottsträdgårdar.

Men vad är det egentligen som driver John att år efter år fortsätta i samma höga tempo? Har hans kärlek för odling och trädgårdsskötsel ändrats under åren? Och vad var det som fick honom att börja påta omkring i jorden till att börja med? Under det här samtalet kommer John att berätta mer om sin karriär och sin kärlek för trädgården. Samtalet leds av tv-journalisten Teddy Landén, som synts i såväl Sydnytt som på TV4. Räkna kallt med att Teddy kommer att ställa de där riktigt bra frågorna som både du och alla andra i publiken vill ha svar på.

Biljetter till samtalet köper du på plats i entrén på Dunkers kulturhus eller online via ticketmaster.se. Med Kulturkortet får du rabatt på ordinarie pris och betalar endast 170 kronor.

Samtal på Dunkers har under åren gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Samtalen tar cirka en timme och leds av en samtalsledare.

Vad: Samtal på Dunkers kulturhus
När: 27 april 14.00–15.00
Var: Dunkers kulturhus
Entré: ordinarie pris är 195 kronor, med Kulturkortet betalar du 170 kronor