Julklappen som levererar i 365 dagar

PS
Paul Svensson

Årets julklapp 2021 är evenemangsbiljetten. Vad säger du då om att toppa den med en julklapp som ger dig fina rabatter och erbjudanden på bland annat evenemangsbiljetter i 12 månader? Den här magiska julklappen ger dig också fri entré till Helsingborgs kulturhögborgar under ett helt år och kommer dessutom laddat med ett nästintill oändligt antalet upplevelser. Kulturkortet är julklappen som levererar i 365 dagar.

Primärt fungerar Kulturkortet som en fribiljett till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan, Helsingborgs idrottsmuseum och Sofiero slott och slottsträdgård. Kulturkortet är giltigt ett helt år från inköpsdatumet. Det betyder att du kan besöka platserna här ovan hur många gånger du vill under den tidsperioden utan att betala en krona i entré. Det är 365 dagar med intressanta utställningar och historievandringar, naturupplevelser och mysiga utflykter. I Här gäller kortet kan du läsa mer om allt som ingår.

Mängder med rabatter och erbjudanden
Utöver fri entré ingår också en rad olika rabatter. Flera samarbetspartners i Helsingborg (och i Helsingör) är knutna till kortet och allt fler tillkommer. Du kan bland annat använda Kulturkortet för att få rabatt på fika- och restaurangnotan, museibesöket, teaterföreställningar, konserter och för att spara pengar på biobiljetter.

Tre olika kort
Du kan köpa Kulturkortet i entrén på Dunkers kulturhus och online via Helsingborgs kulturbutik. Det finns tre olika kort att välja emellan och priset varierar beroende på ålder och om man studerar eller inte. Ordinarie kort kostar 445 kronor, 295 kronor för pensionärer och 250 kronor för studerande. Innehållet är det samma. Vid jämförelse kostar det 100 kronor i entré på Dunkers kulturhus och 120 kronor på Sofiero. Redan efter två besök har du som är på rätt sida om pensionen (eller studerar) mer eller mindre tjänat in kortet.

Ge bort ett presentkort i julklapp
Kulturkortet är alltid en uppskattad julklapp. Funderar du på att göra någon i din omgivning extra glad under ett helt år köper du ett presentkort via Helsingborgs kulturbutik eller på Dunkers kulturhus. Kulturkortet är personligt och registreras med köparens personnummer. Det är därför viktigt att tänka på att om du ska ge bort det som gåva måste du köpa ett presentkort. Är du istället ute efter att köpa Kulturkortet till dig själv i julklapp kan du köpa kortet direkt online.

Teaterföreställningar och film, konserter med artister från hela världen, konstutställningar, tidsresor och naturupplevelser. Kulturkortet är genvägen till Helsingborgs kultur men också ett härligt sidospår till ett helt år med fantastiska upplevelser.

Vad: Julklappen som levererar i 365 dagar
När: När det passar dig
Var: Gäller på flera olika ställen i Helsingborg
Pris: Från 250 kronor

Lämna en kommentar