Julklappssläpp på Dunkers

HW
Henrik Wilhelmsson

Glöm de hårda paketen, en upplevelse att se fram emot är det som ska ligga under granen. På Dunkers i vår kommer det finnas gott om upplevelser för stora, små, de mellanstora och inte minst de allra minsta.

Det stora biljettsläppet väntar längre fram, (närmare bestämt 26 januari, så boka in det datumet redan nu för då händer det grejer i huset) men såhär innan jul finns biljetter att lägga vantarna på från och med 15 december. Ge bort jazz till mamsen, kammarmusikkonsert till farfar och överraska barn och barnbarn med teater och dans.

Vad kan du köpa biljetter till från 15 december?

Två tillfällen av Söndagsscen; Lilla nollan och de andra, samt Diktatorn. Barnen kommer att tindra med ögonen och som vanligt leva sig in i dramat som sker på Söndagsscen.  

Konsert med Ale Möller Trio 1 februari: här möts Ale Möller, pianisten Mats Öberg samt basist och trummis Mats Linder. Tre mångfacetterade musiker som tillsammans gör riktigt godis för öronen.

Jacob Carlzon Trio: Han skriver och framför musik som soundtrack för att fånga och beskriva känslor och stämningar. Du vet säkert själv hur något du ser omkring dig kan upplevas starkare beroende på vilken musik du lyssnar på samtidigt. Jacob blev utnämnd till Årets jazzmusiker 2010. Kulturkortsrabatt

Konsertserien Sounds like fortsätter med två akter i vår: Faint Noise och Essens:1 Detta är musik för dig som vill höra hur modern konstmusik låter idag. I serien ingår både nationella och internationella artister. Kulturkortsrabatt.

Det finns också flera konserttillfällen för Kammarmusik. Bland annat Per Tengstrand kommer och gör finalkonserten med Beethovens sista tre pianosonater, som kan beskrivas som något av de märkligaste i hela pianolitteraturen. 

Utställningar och nyheter i januari…

Det händer även annat på Dunkers efter nyår. Testa på det nya konceptet Barnvagnsvisningar med start 12 januari i Nordisk Salong. Klassikern Familjelördag fortsätter också med start 13 januari. RumEtt har konserter, workshops och annat för ungdomar och i 81m2 öppnar en fotoutställning som heter Child Mother. En tung men angelägen utställning om flickor som blivit mammor i väldigt unga år. 

Mer biljetter kommer som sagt så håll utkik på Dunkers hemsida och här på Kulturkortet för mer vårprogram!