Julmusik i Helsingborg med West of Eden

PS
Paul Svensson

Vad sägs om en kväll med keltiskt julfirande på Dunkers kulturhus? West of Eden är det svenska folkrockbandet som specialiserat sig på att sjunga irländsk och engelsk folkmusik varvat med moderna klassiker. Söndag 5 december kommer de till Dunkers kulturhus med sin traditionsenliga julturné Celtic Christmas. För dig som har Kulturkortet väntar fin rabatt på konsertbiljetten.

West of Eden har blivit något av en jultradition för oss helsingborgare. De har under åren spelat ett flertalet gånger på Dunkers kulturhus och i år står de på scenen från klockan 17.00 söndag 5 december. Ordinarie konsertbiljett kostar 350 kronor, med Kulturkortet betalar du endast 295 kronor för en härlig kväll tillsammans med West of Eden.

Mästerlig julmusik
Bandmedlemmarna själva beskriver sig som svenskar i grunden men med hjärta och själ sprungna ur de keltiska landskapen. Förutom irländsk och engelsk folkmusik bjuder de även på mer modernt material. Julfavoriten Fairytale of New York hör till bandets mest populära låtar och de har även uppmärksammats utomlands för sin musik. Just Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrivits som mästerlig julmusik.

Köp konsertbiljett online
Biljetter säljs på Dunkers kulturhus och online via Ticketmaster. Du kommer att behöva visa upp ett giltigt vaccinationsbevis för att bli insläppt i konsertsalen. Mer information om aktuell information kring covid-19 och vaccinationsbevis finns på Dunkers kulturhus webbplats.

Vad: keltisk julmusik
När: söndag 5 december 17.00
Var: Dunkers kulturhus
Entré: 295 kronor med Kulturkortet, ordinarie entré 350 kronor

Foto: Kristin Lidell

Lämna en kommentar