Kabarépop med Wendy McNeill

PS
Paul Svensson

Dunkers nya musikserie ”Jag var där, precis som alla andra”, har under hösten blivit en stor succé och torsdagen 15 november avrundar Wendy McNeill den intima konsertserien med sin unika kabarépop. Passa på att säkra din biljett med Kulturkortsrabatt medan det fortfarande finns ett par platser kvar till den sista spelningen för säsongen.

Hur mycket betyder texten för en riktigt bra sång? Om du frågar kanadensiska Wendy McNeill är orden och budskapet minst lika viktiga som musiken. För det är så hon skapar och föder sin unika kabarépop. Varje låt är en ny berättelse, ett stycke musik som kommer till liv via fängslande historier och härliga toner från bland annat dragspel och gitarr på scenen.

Wendy har turnerat över hela världen och dessutom medverkat i ett antal film- och teaterproduktioner. Hon är en sann underhållare och vet hur hon ska göra för att fånga sin publik. Till dags dato har hon släppt tre album: One colour more, For the wolf, a good meal samt Hunger made you brave.

Tanken och konceptet bakom ”Jag var där, precis som alla andra”, är att du som besökare får uppleva såväl artisten som musiken i ett mer intimt format än på en vanlig konsert. Det är något alldeles speciellt med en spelning där det bara går in 65 personer. Det blir mer personligt.

I skrivande stund finns det bara 20 plats kvar till konserten med Wendy McNeill. Har du Kulturkortet får du 30 kronor rabatt på entrébiljetten och betalar endast 165 kr för en kväll som du sent kommer att glömma. En kväll att titta tillbaka på när Wendy i framtiden spelar på de riktigt stora arenorna världen över. Då var du där på riktigt, på den där spelningen en mörk novemberkväll i Helsingborg. Biljetter köper du online på ticketmaster.se eller på Dunkers kulturhus.

Vad: Wendy McNeill
När: 15 november, klockan 19:00
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 165 kr med Kulturkortet, ordinarie pris 195 kr

Lämna en kommentar