Kaxig rockshow…

HW
Henrik Wilhelmsson

…med vissa inslag av barhäng, svett och maffiametoder. På fredag smäller det, semifinal i Företagrock 2013 och Familjen Helsingborg (la familia a.k.a 1991:900) står på sen igen.

Förutsättningarna Familjen Helsingborg gick vidare från grundomgången där de ställdes mot Jergo Rockers och Lunds universitet. Jergo gick vidare på publikens röster och Familjen Helsingborg fick smickrande nog juryns röst. På fredag är det semifinal 2 och redan kvalificerade band till Finalen är Lunds energi och Anticimex.

Vi behöver din röstSist hade vi ett jättefint stöd från våra kollegor i staden och vänner men Jergo hade tydligen några fler i publiken. Självklart kommer vi charma juryn denna gång med men för att vara på den säkra sidan så behöver vi din röst med! Lyssnaren lägger sin röst på en lapp, där man MÅSTE fylla i två band, och vi lovar er att vi ska göra vårt bästa för att hamna överst på den lappen. Utöver det så delas det ut individuella priser för kvällens performance.

17:00 börjar det med afterwork i Metalbaren tillsammans med DJ Raffe och första band ut på scen kl 19:00 (lottas vilket band det blir). Varje band spelar minst 3 låtar och max 20 minuter, det kommer bli skitroligt.

Keep us rocking in the free world!

/Dennis, Micke, Göran, Calle, Matilda, Anna och Elin