Klart att du ska ge bort en herrgård i julklapp

PS
Paul Svensson

Med Kulturkortet är det alltid fri entré till Fredriksdal museer och trädgårdar och där finns det en vacker herrgård från 1700-talet att besöka. Passa på att fixa en av årets bästa julklappar redan nu. Med Kulturkortet ger du också bort ett helt år med unika kulturupplevelser, några kändisar och tusentals kvadratmeter med konst.

Köp Kulturkortet

Om du läser den här artikeln har du förmodligen redan förstått storheten med Kulturkortet. Och du har med all säkerhet besökt herrgården på Fredriksdal flera gånger. Men hur är det egentligen med dina nära och kära som inte har Kulturkortet? Är det inte dags att låta dem få chansen att prova på pampigt herrgårdsliv, förundras över tidlös konst och besöka Helsingborgs bästa historiska utkiksplats utan att betala entré?

Kulturkortet är en alldeles förträfflig julklapp, om vi får lov att säga vår mening. Ja, vi är kanske något partiska, men sanningen är den att kortet är laddat med så mycket bra innehåll att det nästan är för bra för att vara sant.

Kulturkortet är julklappen som innehåller allt från en herrgård och prunkande trädgårdar till konsthallar vid havet, musik, teater och nästan hela Helsingborgs historia. Det är glädje och förundran, lycka och livskvalitet på samma gång. Med Kulturkortet är det alltid fri entré till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan, Helsingborgs idrottsmuseum och Sofiero slott och slottsträdgård. Det stora innehållet till trots tar Kulturkortet inte mycket plats under granen och det är dessutom ett miljösmart val.

För att ge bort Kulturkortet i julklapp är det smidigaste sättet ett köpa ett presentkort online via hbgkulturbutik.se eller i entrén på Dunkers kulturhus. Den lycklige mottagaren löser sedan in presentkortet mot Kulturkortet på Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar (under säsong) eller i Kärnan (under säsong).

Svårare behöver det alltså inte vara för att du ska kunna ge bort en herrgård i julklapp. På vår sida Här gäller Kulturkortet kan du se vilka ytterligare fina förmåner som ingår.

Vad: den lilla julklappen med det stora innehållet
När: alltid
Var: online via hbgkulturbutik.se eller i entrén på Dunkers kulturhus
Pris: ordinarie kort kostar 445 kronor, 295 kronor för pensionärer och 250 kronor för studerande (priserna gäller till och med 31 december)