Komisk julgransbalett

DN
Dennis Nilsson

Snart är det dags att stressa oss igenom den tid vi kallar julefrid. Att klä granen precis som vi alltid har gjort. Se på Kalle Anka precis som vi aldrig sett det förr och få barnen att förstå varför det är bättre än dagens Disneyrullar. Att längta efter den traditionella julmaten, som vi i och för sig också käkar till 80% vid påsk och midsommar. Men mysigt är det, och alla ska med.

Hur knepigt beter vi oss egentligen på julen?

Dansföreställningen ”Med feeling för julkänsla” är showen som vänder och vrider på varje aspekt av vår största högtid. En komisk föreställning med något absurd ton som innebär garanterad skrattfnatt och igenkänning. Bakom föreställningen står dansgänget från förra årets succé, tennisföreställningen ”Smashing”, Sara Ekman, Jonas Svensson och Ola Simonsson.

Läs mer om artisterna 

Med dans, musik, tomtemasker, glitter, hårda och mjuka paket ger Med feeling för julkänsla perspektiv på den hektiska, men mysig tid vi går in i. Föreställningen har sin premiär och initiala spelplats på Dunkers, i Atriet. Föreställningen går också på turné i Helsingborg efter det. Det är fri entré men med begränsat antal platser. Insläpp 10 minuter innan föreställningen och speltiden är 25 minuter.

Spelschema
Atriet på Dunkers kulturhus – 2, 9, 16 december klockan 14:00 och 16:00.
Tryckeriet (gamla HD-huset, Vasatorpsvägen 1) – 5 december klockan 09:00
Helsingborgs konserthus foajé – 8 december klockan 14:00 och 17:00
Foajéscenen på Helsingborgs stadsteater – 15 december klockan 15:00

Lämna en kommentar