Kulturella kulturkortsvinnare är vi allihop!

GS
Göran Svensson

Som du säkert känt till så har vi haft tävlingar där man kunnat vinna dels kulturkort men även biljetter till föreställningen Richard III på HamletScenen på Kronborgs slott i Helsingör. Nu har vi dragit fyra kulturella kulturkortvinnare i Ines, Ann, Karina och Peter – grattis!

Under vår kalashelg 25-26 maj hade vi en kulturkortsorientering där man kunde vinna två stycken kulturkort om man besökte alla de fyra stora kulturplatserna Kärna, Fredriksdal, Dunkers och Sofiero och skrev en motivering till varför kulturkortet är så bra. Detta lyckades Ines Pasic med allra bäst. Hon besökte alla fyra platserna och skrev följande motivering.

”Jag fyller 18 år i år och har hittills tillsammans med min mamma utforskat och delat glädjen av att befinna sig på platser med en sådan historisk rikedom där alla mina bekymmer försvinner och jag får njuta av skönheten som finns. Allt det här tack vare kulturkortet”.

För det belönas hon med ett kulturkort till sig själv och ett till en vän eller släkting.

Och vi har även haft en liten tävling där man kunnat vinna två stycken biljetter till någon av de tre för-premiärerna av Shakespeare-klassikern Richard III på HamletScenen på Kronborg 27, 28 och 30 juli. De tre som svarade rätt på frågorna och hade turen att lottas som vinnare är Ann Davidsson (27/7), Katarina Wembrand (28/7) och Peter Andersson (30/7).

Stort grattis till er alla.

Fler fina kampanjerbjudanden och tävlingar kommer framöver under jubileumsåret då kulturkortet firar tio år.

Fotnot. Samtliga vinnare har kontaktats via mejl.

Lämna en kommentar