Kulturkortet goes to Helltown

PS
Paul Svensson
Helltown

Sommarens senaste samarbetspartner bjuder dig på 100 kronor i rabatt med Kulturkortet när du löser biljett i dörren på musikfestivalen Helltown. Festivalen räknas som en av de tyngsta i Helsingborg och drar igång 20 juli på Vagnhall 16 i den gamla brandstationen på Gåsebäck.

Det börjar närma sig musikfestival i Helsingborg och hör du till dem som gillar corebaserad metal och breakdowns har du säkert redan koll på Helltown. Det är musikfestivalen där man kör på stenhårt med tung musik och i år gästas festivalen av band och artister från hela världen. Totalt är det tio band som kommer att spela. Från Sverige kommer bland andra Dead By April, Self Deception och Kill The Kong. Internationella gäster är Resolve från Frankrike, Future Static hela vägen från Australien och det norska metalcorebandet Aerial.

Ordinarie festivalbiljett kostar 600 kronor. Med Kulturkortet får du 100 kronor i rabatt och betalar endast 500 kronor för en heldag med tung musik. Rabatten gäller för biljett som du köper på plats i dörren. Fri entré för barn mellan 3–12 år.

helltownfestival.se kan du läsa mer om årets festival. Här hittar du också mer om alla artister samt praktisk information som hur du hittar till Vagnhall 16, öppettider med mera. På plats finns det också flera barer och restauranger som serverar mat under festivalen.

Helltown Festival görs i samarbete med Vagnhall 16, High5ivemusic, Helsingborgs kulturnämd, Studiefrämjandet, Brandstationen Gåsebäck, Skånsk Live, Indiego Svensk Live, Region Skåne, DistFM, Crankitup.se och Slavestate Magazine.

Vad: Helltown Festival 2024
När: 20 juli
Var: Vagnhall 16
Pris: ordinarie entré 600 kronor, med Kulturkortet 500 kronor