Kulturkortet + HIF = 15 procent

DN
Dennis Nilsson

Pang! Här drar vi till på volley och låter meddela att vi har ett samarbete med HIF inför säsongen 2023. Det innebär, nu när biljetterna är släppta, att du med Kulturkort kan införskaffa din matchbiljett med 15 procent rabatt.

Det är första gången Kulturkortet har ett samarbete med HIF, eller med en idrottsförening över huvud taget. Men när stadens hjältar slår en sån smörpass så måste vi ju förvalta den väl och vi hoppas att det ska vara ett intressant erbjudande för många av våra nästan 15 000 kulturkortsmedlemmar.

–      Fotboll har alltid legat mig mycket varmt om hjärtat. Så även kultur. Och även om det säkert finns de som tycker annorlunda anser jag att de har mycket gemensamt. Glöden och passionen som finns inom idrott och kultur är något som påverkar individer på liknande sätt. Samtidigt är både kultur och idrott också sätt för kollektiva uttryck och en gemenskap. Och att dessa båda har stort inflytande på vårt samhälle går inte att säga emot. Det känns jätteroligt att dessa två så starka delar av Helsingborg kan ingå samarbete och jag hoppas att många av våra medlemmar tar tillfället i akt att uppleva den kultur som finns på Olympia, säger Dennis Nilsson som är projektledare för Kulturkortet.

Det praktiska
Kulturkortsinnehavare får alltså 15 procent på ordinarie pris på HIF:s (herrarnas) samtliga hemmamatcher under säsongen i Superettan 2023. Rabatten gäller på samtliga biljetter och giltigt Kulturkort ska kunna visas upp vid köp. Köpet genomförs på Dunkers kulturhus eller i Olympiashopen. Erbjudandet gäller endast nyköp och kan inte kombineras med andra rabatter.