Kulturkortet i samarbete med Louisiana

PS
Paul Svensson

Den som väntar på något gott väntar alltid lite, lite för länge. Men nu kan vi äntligen säga att väntan är över när vi inleder ett samarbete med konstmuseet Louisiana i Danmark. Med Kulturkortet får du just nu 50 procent rabatt på Louisianas klubbkort och klubbkort 1+1, vilket ger dig fri entré till Louisiana under ett helt år. Erbjudandet är exklusivt för dig med ett giltigt Kulturkort och gäller mellan 15 oktober–30 december 2022. Kortet köper du på plats på Louisiana i Danmark.

På Louisiana smälter konst, arkitektur och natur samman i ett. Museet räknas till ett av de vackraste i världen och visar årligen flera stora utställningar. Med Louisianas klubbkort får du fri entré till allt det vackra och intressanta under ett helt år. Kortet ger dig också rabatt i Louisiana Café, souvenirbutiken på plats samt i deras webbshop och på entréavgifterna till en rad andra muséer i Norden.

Rabatt på Louisianas klubbkort
Erbjudandet gäller för såväl klubbkort 1 (ordinarie pris 490 danska kronor) som på klubbkortet 1+1 (ordinarie pris 595 danska kronor). Med klubbkort 1+1 får du ta med en vän som också får fri entré till Louisiana när du visar upp ditt kort. För att ta del av erbjudandet måste du ha ett giltigt Kulturkort. Visa Kulturkortet på plats på Louisiana i Danmark för att köpa Louisianas klubbkort med 50 procent rabatt. Erbjudandet gäller från och med 15 oktober till och med 30 december 2022.

På louisiana.dk kan du läsa mer om museet och alla aktuella utställningar. Just nu visas bland annat Alex Da Corte – Mr Remember, Forensic Architecture (visas till och med 23 oktober), Warhol, Opie, Sherman, Klein samt As Long as the Sun Lasts (visas till och med 23 oktober). Utöver besökande utställningar visar Louisiana årligen också sin egen permanenta konst både inomhus och i skulpturparken.

Hitta till Louisiana
Louisiana tar du dig lättast till via färjan mellan Helsingborg och Helsingör. Ta sedan tåget från Helsingör station och hoppa av i Humlebaek.

Vad: Louisiana väntar
När: 15 oktober–30 december 2022
Var: Louisiana i Danmark
Erbjudande: 50 procent rabatt på Louisianas klubbkort och klubbkort 1+1