Kulturkortet i sociala medier

HW
Henrik Wilhelmsson

Visste du att Kulturkortet även finns i sociala medier? Att vi med jämna mellanrum postar allt från renodlade informationsinlägg till roliga nyheter och erbjudanden, bilder på snobbiga katter i scarfar och filmklipp från stadens kulturella högborgar? Jo, men så är det faktiskt. Häng med och var social med Kulturkortet du också.

Nu tänker du kanske att kulturkortet.se är den enda webbplatsen du behöver besöka för att hålla dig uppdaterad om allt som händer inom kulturlivet i Helsingborg. Och visst är det så, men på Facebook och Instagram publicerar vi sådant som händer i stunden. Det är oftast direktrapportering – fräscht och rykande hett från kulturfältet med dels matnyttig information och dels läckra bilder både bakom och framför kulisserna.

Ibland fastnar till och med vi på en bild eller två. Kanske är det i rollen som professionell rapporter tillsammans med duktiga konstnärer, kulturarbetare eller tillsammans med folkkära artister i kulturtantskläder. Men det kan också vara i en knallgul banandräkt med ett enormt leende över hela ansiktet. På Facebook och Instagram är det stundens ingivelse som bestämmer spelreglerna när vi lyfter fram alla härliga kulturella upplevelser i Helsingborg till dig. Det är alltid informativt men kan lika gärna ha inslag av något spännande eller galet, eller till och med lite av varje.

Missa inte allt det roliga som händer runt om i staden. Varför inte ta ett par minuter och titta igenom våra flöden redan nu? På Instagram finns det i skrivande stund 649 inlägg som väntar på fler likes och sköna kommentarer. Vi är helt säkra på att du lär hitta något som kittlar ditt sinne, oavsett om det handlar om Ola Salo (The Ark) i en kulturtantströja, en förgylld fotbollssko, färgglada svampar eller det där ögonblicket när en poet tatuerade in en riktig kulturtantstatuering på armen. Bli en digital kulturtant precis som oss och följ Kulturkortet i sociala medier.

Vad: Kulturkortet i sociala medier När: Alltid Var: Facebook och Instagram Varför? För att vi är sociala varelser