Kulturkortets webbutik flyttar och är stängd tillsvidare

ML
Max Lennartsson

Kulturkortets webbutik ska flytta till en större bostad med bättre funktioner för dig som kund. Precis som du när du själv byter bostad innebär flytten ofta lite extra saker som du inte räknat med. Därför lämnar vi nycklarna till den gamla butiken 1 april och vi kan inte idag säga när butiken öppnar på den nya adressen.

Uppdatering 190426: Du vet känslan av att flytten är klar och att du har bonat in dig i lägenheten eller huset ordentligt? Bara för att upptäcka att tavlorna fortfarande står längs väggarna på golvet. Lite så är det med webbutiken nu. Det dyker upp saker hela tiden som försenar lanseringen. På grund av tekniska problem går det alltså inte att göra köp i den nya webbutiken. Om du vill köpa Kulturkort eller entrébiljetter ska du bege dig till Dunkers reception där de hjälper dig! Det går dock bra att titta på den nya butiken om du är nyfiken – lite som en bostadsannons.

Uppdatering, 190403: Flytten drar ut på tiden, så kan det gå ibland med flyttar. Det är alltid fler saker som ska fixas än vad en först hade räknat med. Vi flyttar för fullt och hoppas öppna inom kort – håll ut. Om du behöver beställa något under tiden ska du ta kontakt med kulturkortet@helsingborg.se eller går till Dunkers reception.

Vår nya adress är helsingborg.entryevent.se/ticketshop och där hittar du oss tillsammans med entrébiljetter till dina favoritkulturplatser och vissa evenemang. En stor nyhet är att du nu kan förlänga ditt Kulturkort direkt i butiken – kortet laddas automatiskt på med den nya perioden.  När du köper Kulturkort eller förlänger* kortet via vår webbutik är det klart att användas i vår app direkt. Vi slår ett slag för miljön och erbjuder inte längre plastkort i vår webbutik. Därmed sparar vi både plast och utsläpp vid transport – något vi tror du som kulturtant uppskattar.

Vi utlovar mer information om vår adressändring så att du ska känna dig trygg med var vi bor på internet. Om du under perioden, när butiken är stängd, behöver köpa Kulturkort eller förlänga ditt befintliga kort ska du gå till Dunkers reception.

* För att förlänga ditt kort behöver du ha en e-post kopplad till ditt Kulturkort. Om du inte har det ska du kontakta kulturkortet@helsingborg.se.

Lämna en kommentar