Kulturkortrabatt på Hamlet på Kronborg 29 juli

HW
Henrik Wilhelmsson

Varje år i augusti presenterar HamletScenen Shakespeare Festival på Kronborgs Slott. Årets föreställning som ges under festivalen är klassikern Hamlet. Du med Kulturkort kan köpa biljett med dryckespaket för 200 danska kronor till förpremiären den 29 juli. Sjukt najs! Länk till biljettsidan kommer med nyhetsbreven från oss.

Varje år i augusti presenterar HamletScenen Shakespeare Festival med massor av friluftsteater på det vackra Kronborg Slott i Helsingör. I år äger festivalen rum mellan 1 och 23 augusti. Shakespeare Festival är en hyllning till William Shakespeares författarskap och festivalen har blivit en mötesplats för Shakespeareentusiaster från hela världen. Här kan du uppleva spektakulära och originella Shakespearetolkningar under öppen himmel under sensommeraftnarna. Föreställningarna är iscensatta och uppförda av några av nutidens mest erkända teaterkonstnärer och sällskap. Under årets festival spelas klassikern Hamlet där vi ser Cyron Melville i titelrollen som Hamlet och SVT-aktuella skådespelerskan Natalie Madueño (Follow the Money) som Ofelia på scen.

Är du en riktig Kulturtant och har ett Kulturkort får du rabatt på förpremiären av föreställningen den 29 juli och betalar bara 200 danska kronor. I de 200 danska kronorna ingår dryck i pausen (öl, vin eller alkoholfritt alternativ).  Vi ses på Kronborg slott den 29 juli!

Länk till biljetten: Får du i nästa nyhetsbrev från Kulturkortet, vecka 27. Tänk på att ta med dig ditt kulturkort, platskortet eller i appen, för att kunna visa upp det i samband med föreställningen den 29e. (OBS! Vid biljettköp får du också erbjudande om att köpa ett programblad om 50 danska kronor, du måste välja till eller bort detta.)

Här kan du läsa mer: Hamlet på HamletScenen 2017

Fotnot. På bilden ses Cyron Melville och Natalie Madueño. Fotograf Søren Meisner