Kulturkortrabatt på nya Classic Motor Event

GS
Göran Svensson

Classic Motor Event är en ny motormässa, med veteranfordon och nyare modeller, som kommer att äga rum på Spritan i Ödåkra 28 juli. Givetvis får du rabatt genom ditt kulturkort. Med kortet kostar inträdet 100 respektive 60 kronor beroende på om du är över 18 eller mellan 13-18 år. Ett kulturkort gäller för hel familj om två vuxna och två barn. (Motor)-vrål-bra ju!

Det är Brunstorp i Hbg AB som ligger bakom mässan. Inslagen känns igen från Sofiero Classic, som är en institution i Helsingborg. Den återkommer så klart även i år men Classic Motor Event är en avknoppad variant.

– Förutom vår traditionella Concours de Charme med vår eminenta jury med Janne Tromark i spetsen och som dagens speaker, bjuder vi på massor av motorinslag som veteranfordon, motororganisationer, gamla racingfordon, fordon för Young timer, Boy mat och barnaktiviteter och alla fantastiska medverkande hyresgäster på området, säger Torkel Brunstorp.

Vad: Classic Motor Event
Var: Spritan i Ödåkra
När: 28 juli 2019 klockan 10-16
Hur: Biljetter köper du på plats på evenemanget 28 juli mot uppvisande av ditt kulturkort. Ett kort medger rabatt av inträdet för två vuxna med max två barn. Ordinarie pris 140:- för vuxen, med kulturkort 100 kr. Barn 13 – 18 år betalar 80:- i ordinarie pris, med kulturkort – som vuxen visar upp – kostar det endast 60:-
Mer information på Classic Motor Events webb

Lämna en kommentar