Kulturkortsrabatt på Björn Perssons afrikanska katter

PS
Paul Svensson

Fredag 20 september. Det betyder att sommarens stora utställning på Dunkers kulturhus, The Thin Line, endast visas en månad till. För att fira utställningen, och att Kulturkortet fyller tio år under 2019, ger vi nu alla med Kulturkortet riktigt schyst rabatt på Björn Perssons snygga posters och vykort som togs fram exklusivt för utställningen The Thin Line.

Just nu kan du med Kulturkortet köpa en stor poster med motiv av Björn Persson. Affischerna är i storleken 50 cm x 70 cm och det är kattdjur som gäller, lejon och leopard. Björn har verkligen lyckats fånga djurens inre väsen på dessa två posters. Frågar du oss är det här det enda sättet att hänga ett vilt djur från Afrika på väggen där hemma.

Du kan köpa en signerad poster för 200 kronor (ordinarie pris 250 kronor) och en osignerad för 100 kronor (ordinarie pris 150 kronor). Valet är ditt, oavsett får du fin rabatt på Afrikas vackraste katter. Vilket också gäller för de snygga vykorten med Björns naturbilder. I detta paket ingår fem stycken vykort med vilda modeller så som klok gorilla, betande elefant, vakande leopard i träd, ståndaktig noshörning och dansande zebror. Köper du vykorten kan du spara dem själv eller passa på att skicka ett vykort eller två till någon som ännu inte har sett utställningen (eller till någon speciell som du såg utställningen med och påminna dem om det trevliga tillfället). För fem vykort betalar du med Kulturkortet endast 50 kronor.

Hur går du då till väga för att shoppa dessa fina posters och vykort? Enkelt. Du tar dig ner till Dunkers kulturhus och visar Kulturkortet i biljettcentralen.

Vad: Rabatt på posters och vykort med motiv av Björn Persson
När: Från 20 september
Var: Dunkers kulturhus
Pris: Signerad poster i storleken 50 cm x 70 cm  200 kronor, osignerad poster i storleken 50 cm x 70 cm 100 kr, fem stycken vykort 50 kronor.

Lämna en kommentar