Kulturkortsrabatt på Bollbrolyckan – the Xperience!

GS
Göran Svensson

Sabina Söder slog upp portarna till nöjespalatset Bollbrolyckan – the Xperience i Wallmans gamla lokaler på Bollbrogatan 6 vid Stadsparken med grandios invigning i oktober 2019. Sedan dess har det varit en rad välbesökta shower. Nu erbjuder vi dig med ett kulturkort rabatt på inträde till hennes shower och event under hela 2020. Och vi kickar igång med en tävling där du kan vinna biljetter för två inklusive mat till nypremiären av showen den 25 januari. It´s showtime!

Sabina Söder har underhållit helsingborgarna i hur många år som helst. Fram tills att hon skrev under kontraktet om att abonnera Wallmans gamla lokaler på Bollbroggatan har hon kört sina shower på en rad olika platser som exempelvis Teaterkatten och Charles Dickens. Men nu har hon hittat hem och har en fast plats att roa och underhålla med sina shower för vuxna och planerade program för barn och unga på.

– Det här är en anrik plats. Sedan 1930-talet har lokalen huserat alltifrån biograf till nattklubb. Palladium, Caesars Palace, Wallmans Salonger och nu senast Cabaret. Så det är lite av en dröm som slagit in, säger hon. Nu kan vi äntligen bygga för framtiden och ha god planering i det vi gör och vill göra, menar Sabina Söder.

Inne på Bollbrolyckan – the Xperience, har det sedan ”show off” på invigningen den 26 oktober varit Karaoke, nattklubb, jul och nyårsshow. Hennes egenproducerade dinnershow the Xperience är det som utgör stommen i verksamheten men hon lovar full satsning på underhållning även för de yngre målgrupperna. Hon tänker söndagar för barnfamiljerna:

– På söndagar tänker jag att vi kör lite mer påkostad teater för barn och yngre. Vi tycker att det är viktigt att vi har bredd på verksamheten, säger ägaren och den kreativa ledaren.
Det är mycket planering i huset i denna stund inför årets olika event, så håll utkik efter det nya programmet, säger Sabina.

Nu får du med ett kulturkort 10 procent rabatt på inträdet på all scenkonst på Bollbrolyckan – the Xperience. Let the show begin!

Tävla och vinn!

Två stycken showbiljetter till premiären för nya showen den 25/1.

Fråga: Hur kom Sabina på namnet Bollbrolyckan?
1. Genom Google
X: Genom en artikel på kulturkortet.se
2. Genom meditation

Svara på frågan och skriv kort motivering till varför kulturkortet är så praktiskt att ha samt varför just du ska vinna entrébiljett med mat för dig + 1. Mejla oss ditt svar på frågan samt motiveringen senast 17 januari klockan 12, så är du med i utlottningen om de två biljetterna. Du skickar till: kulturkortet@helsingborg.se.

Kulturkortsrabatt på Bollbrolyckan
Vad: Rabatt på Bollbrolyckan – the Xperience
När: Gäller för all scenkonst – ej mat – under 2019-2020.
Hur: Biljett till de olika föreställningarna och showerna köper du via Bollbrolyckans webb och du anger kulturtant som rabattkod. Erbjudandet gäller endast scenkonsten och inkluderar alltså inte scenkonst + mat. Tänk på att visa upp ditt kort för biljettpersonalen när du kommer.
Läs mer: Bollbrolyckan – the Xperience

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Lämna en kommentar