Kulturkortsrabatt på Charles Dickens scenutbud

HW
Henrik Wilhelmsson

Charles Dickens är Helsingborgs första engelska krog i Helsingborg. Sedan en tid tillbaka satsar man hårt på livemusik och andra typer av kulturarrangemang. Nu får du med ett Kulturkort rabatt på inträdet till scenkulturen. 20 procent spar du in på varje köpt biljett – kanonfint!

Den 2:e oktober 1970 slog Charles Dickens upp sina portar på Södergatan i Helsingborg och blev den allra första krogen med engelskt snitt här. Sedan en tid tillbaka satsar man hårt på att bli en etablerad scen för musik och liknande kulturyttringar så som stå-upp och diverse olika shower. Bland annat har lokalen byggts om för att ge de uppträdande artisterna och banden bättre publikkontakt. 

Och etablerade akter så som Dregen och Nicke Borg från Backyard Babies och komikerna Måns Möller och Thomas Järvheden varvas friskt med nya ”up and coming” artister och band. Förhoppningen är att trygga återväxten. – Ja, det är det vi hoppas, säger ägaren Thomas Ingerby. Och med en mer etablerad musik- och underhållningsscen på Söder främjar det utveckling i Helsingborg till att bli mer pulserande.

20% rabatt med Kulturkortet Du med ett Kulturkort kan nu ta del av detta kulturella smörgåsbord – till rabatterad kostnad så klart. Är du innehavare av ett Kulturkort får du 20 procents rabatt på biljettköpet.

Och nu i närtid kan du välja mellan en rad olika habila akter och stand up-shower att gå på. Eller vad sägs om lokala Jay Smith och Maja Gullstrand nu den 27 oktober? Eller stand up med Thomas Pettersson 2 november? Är du mer inne på stillsammare tongångar men ändå bra stamp är ett tips att spetsa in dig på jazzen om söndagarna. Men så klart finns det mycket mer att välja mellan. In och kolla på Charles Dickens sajt.

Hur köpa biljett med rabatt då? Jo, det är enkelt. Köp din biljett online via Charles Dickens bokningstjänst Tickster. I rabattfältet skriver du in Kulturtant och rabatten dras per automatik. Enkelt. Givetvis kan du även köpa biljett direkt i dörren, du får 20 procent även då. Men oavsett förköp eller köp i dörr måste du ha med dig ditt Kulturkort, antingen fysiskt eller i mobilen. 

För mer information, Charles Dickens webbplats