Kulturkortsrabatt på Eva Rydbergs föreställning Ett resande teatersällskap på Sundspärlan 

EB
Elin Blomfeldt
Ett resande sällskap Eva Rydberg

Efter imponerande 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern, tar Eva Rydberg nu med sig sitt konstnärliga arv och flyttar till den idylliska Sundspärlans friluftsteater i Helsingborg. I sommar blir det premiär på den nya scenen med föreställningen Ett resande teatersällskap. Med Kulturkortet får du 100 kronor rabatt på ordinarie biljettpris.

På ny scen återupplivar Eva den klassiska komedin Ett resande teatersällskap. I denna humoristiska föreställning intar hon scenen och levererar den ikoniska repliken, ”Fan må vara teaterdirektör!” med en kraft och passion som garanterat kommer att trollbinda publiken.

Eva Rydberg omges alltid av en sprudlande ensemble och så även nu, med Ewa Roos och Hampus Nessvold som årets nyförvärv. Tillsammans med välkända ansikten från Fredriksdalsteatern, som Birgitta Rydberg, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Robert Rydberg och Fredrik Dolk, skapar de en magisk stämning på scenen. Inte att förglömma de skickliga dansarna som sätter hela teatern i rörelse.

Under ledning av regissören Andreas T. Olsson får pjäsen nytt liv. Inte bara ändras kön på teaterdirektör Sjövall, utan bollar kastas upp i luften och ett helt nytt lustspel växer fram, fyllt med komiska förvecklingar, sång och musik.

Sundspärlans friluftsteater blir scenen för denna storslagna produktion, där Eva Rydberg och hennes ensemble tar oss med på en resa fylld med skratt och glädje. Så låt oss samlas under den öppna himlen och låta skratten fylla luften när Ett resande teatersällskap tar över Sundspärlans friluftsteater med Eva Rydberg i spetsen.

Ordinarie pris är 550 kronor men med Kulturkortet får du 100 kronor rabatt på ordinarie pris. Biljetter köper du här eller i receptionen på Dunkers kulturhus

Vad: Ett resande teatersällskap
När: 28 juni-11 augusti
Var: Sundspärlans friluftsteater, Helsingborg
Entré: 550 kronor vuxen. 100 kronor rabatt med Kulturkortet.

Fotograf: Mats Bäcker