Kulturkortsrabatt på Martin Stenmarcks show

PS
Paul Svensson

Lördag 23 november kommer artisten Martin Stenmarck till Helsingborg med sin stora rock- och popshow. Det blir låtar både från förr och från i dag. Med Kulturkortet får du galet fin rabatt och får två biljetter till priset av en. It´s showtime.

Martin Stenmarck är artisten och svärmorsdrömmen som varit aktiv med sin musik sedan 1990. Då släppte han sin första singel, En bomb. Sedan dess har det blivit mycket mer musik och Martin har både hunnit vara med i musikaler, släppt flera album och 2005 vann han dessutom Melodifestivalen med låten Las Vegas.

När han kommer till Helsingborg med sin show, Hitsen & hjältarna, bjuder han både på låtarna som format honom som artist samt på eget material. Martin kommer att framföra musik från några av sina stora idoler, så som Elvis Presley, Bruce Springsteen och Frank Sinatra. Mycket show, energi och högt tempo. Och i sedvanlig ordning kommer förstås Martin att bjuda med publiken att sjunga med i låtarna.

Hitsen & hjältarna på Helsingborg Arena lördag 23 november klockan 19.30. Med Kulturkortet betalar du för en biljett och får en på köpet. Klockrent erbjudande för en helkväll med bra musik och härligt atmosfär i ett höstvackert Helsingborg. Biljetter köper du genom att klicka på biljettknappen här nedan.

Köp biljetter här

Vad: Martin Stenmarck
När: 23 november
Var: Helsingborg arena
Pris: Köp en biljett och få en på köpet

Lämna en kommentar