Kulturkortsrabatt på nybörjarkurs i lindy hop 8-9 februari

PS
Paul Svensson

I höstas kunde du med Kulturkortet lära dig dansa swingdansen lindy hop med fin rabatt hos Heptown. Kursen arrangerades på Helsingborgen och fylldes snabbt med danssugna. Nu kommer en ny chans för dig som missade höstens dansanta kurs att lära dig dansa. Det är samma plats, samma rabatt och samma dans som gäller.

Det här är en nybörjarkurs på alla sätt och vis. Vad betyder det? Jo, du behöver inte ha tagit ett endaste danssteg förut för att kunna vara med (du får givetvis vara med även om du kan dansa och vill lära dig just lindy hop). De duktiga instruktörerna lär ut dansen och visar grunderna på plats. Under helgen kommer du att lära dig grunderna, de vanligaste turerna och hur man både för och följer på dansgolvet. Det enda kravet är att du tar med dig ett par bra inomhusskor och något att äta. Resten sköter HepTown.

Hur mycket kostar då det här dansanta kalaset? Ordinarie pris är 400-850 kronor. Det fina i den här melodin är dock att du kan dra av 20 % på priset med Kulturkortet. Helt klart en bra deal som det svänger lite extra om.

Om du är intresserad och vill läsa mer om HepTown rekommenderar vi att du surfar in på deras webbplats. På heptown.com hittar du precis all information du behöver för att ta steget ut på dansgolvet. Och om du vill anmäla dig direkt till kursen är det bara att trycka på knappen här under, den tar dig till anmälningsformuläret på ett kick. Använd koden ”kulturtant” när du anmäler dig för att erhålla rabattsatsen om 20 procent.

Anmälan till danskurs

Vad: Nybörjarkurs i swingdansen lindy hop
När: 8-9 februari 11.00–16.00
Var: Helsingborgen, Gustav Adolfs gata 28, Helsingborg
Pris: 20 % rabatt på ordinarie kurspris

Lämna en kommentar