Kulturkortsrabatt på nybörjarkurs i lindy hop

PS
Paul Svensson

Har du någonsin funderat på att lära dig swingdansen lindy hop, men du har väntat för att hitta ett erbjudande som ger dig 20 % rabatt på kursen? Snacka om att du har tur, för nu har det precis hänt och helgen 14-15 september kan du som har Kulturkortet lära dig dansa lindy hop till just den procentsatsen hos HepTown i Helsingborg.

Det här är en nybörjarkurs på alla sätt och vis. Du behöver inte ha tagit ett endaste danssteg tidigare för att kunna vara med. Grunderna visas och lärs ut på plats. Under kursen kommer du att lära dig olika grundsteg, de vanligaste turerna och grundläggande förar- och följarteknik. När du har gått färdigt nybörjarkursen kan du framgent dansa socialt med alla andra på HepTowns danskvällar.

Hur mycket kostar då det här dansanta kalaset? Ordinarie pris är 400-850 kronor, det fina i den här melodin är dock att du kan dra av 20 % på priset med Kulturkortet. Helt klart en bra deal som det svänger lite extra om.

Om du är intresserad och vill läsa mer om HepTown rekommenderar vi att du surfar in på deras webbplats. På heptown.com hittar du precis all information du behöver för att ta steget ut på dansgolvet. Och om du vill anmäla dig direkt till kursen är det bara att trycka på knappen här under, den tar dig till anmälningsformuläret på ett kick. Använd koden ”kulturtant” när du anmäler dig för att erhålla rabattsatsen om 20 procent.

Anmälan till danskurs

Vad: Nybörjarkurs i swingdansen lindy hop
När: 14–15 september, klockan 11.00–16.00
Var: Helsingborgen, Furtutorpsgatan 47, Helsingborg
Pris: 20 % rabatt på ordinarie kurspris

Lämna en kommentar