Kulturkortsrabatt på skönsjungande Ernman

HW
Henrik Wilhelmsson

Vill du lyssna till stark och stämningsfull julsång från en världssångerska? Har du dessutom Kulturkort? Då finns det ingen anledning till att inte slå till. Med kulturkort har du hela 35 procents rabatt på Malena Ernmans julkonsert på Helsingborg Arena.

Du hittar rabatten på Ticnet via länken här.

Den 7 december intar mezzosopranen Malena Ernman och hennes julturné Helsingborg Arena. Det är fjärde året i rad som hon är på julturné. Hon släppte nyligen sin skiva ”I decembertid” och är nu redo för att framföra sina personliga tolkningar av julsånger.  Malena har dessutom ett extra gott öga till Helsingborg:

– ”Jag hade min första dejt med min man Svante i just Helsingborg. Svante är ju min manager så man kan säga att vår gemensamma resa faktiskt började där. Dessutom har jag både släkt och vänner i Helsingborg. Och när jag är i krokarna tänkte jag även passa på att träffa min syster som bor i Malmö”, säger Malena.

Malena är laddad inför konserten på Helsingborg Arena, men hon erkänner att hon sätter hög press på sig själv.

– ”Jag har höga krav och förväntningar på mig själv, det har jag alltid haft. Men jag ska försöka leverera julstämning till hundra procent. Min förhoppning är att publiken efter konserten känner ett lugn och en glädje efter att ha upplevt något alldeles extra”, berättar Malen.

Så kom till Helsingborg Arena och kom i julstämning!

Läs mer om konserten på Helsingborg Arenas hemsida.