Kulturkortsrabatt till konsert med Marching for Love

HW
Henrik Wilhelmsson

Star for Lifes konsert ”Marching for Love” är en gigantisk musikgala där ungdomar från Sydafrika och Sverige sjunger tillsammans med svenska artister. Den 5 oktober äger galan rum i Helsingborg och du med Kulturkort får 30 procents rabatt på biljetten. Pang! Utöver gästspel av den Sydafrikanska kören Star Choice Choir uppträder även ”Idolerna” Rebecka Karlsson från Helsingborg och Mollie Minott. Dessutom medverkar LaGaylia Frazier samt Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch. 

Marching of Love-turnén är en del av Star for Lifes arbete för att stärka ungdomars självkänsla. Detta unika utbildningsprogram startade i Sydafrika och Namibia redan 2005 men drivs numera även i svenska skolor under namnet ”Motivationslyftet”. Star for Life syfte är att hjälpa ungdomar identifiera sina mål och drömmar och för att själv ta ansvar för att förverkliga dem.  

Mer än 50 000 ungdomar i Sverige har under de senaste åren deltagit i denna konsertform som idag fungerar som en unik mötesplats för ungdomar från olika kulturer.

I konsertpaketet jämte de vi nämnt ovan ingår också Star Choir South Africa och Thandiwe Mazibuko från Sydafrika samt Triple & Touch och Mollie Minott, som du säkert känner till från Idol. Det lovas en spektakulär konsert.

Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch är konstnärliga ledare och har under elva års tid arbetat med att skapa dessa musikupplevelser. De belönades nyligen med medalj av Kung Carl XVI Gustaf för deras arbete med Star for Life i Södra Afrika och Sverige.

Som ambassadörer för Star For Life märks en rad namnkunniga personligheter så som Sven-Göran ”Svennis” Eriksson, Måns Zelmerlöw och Molly Sandén, bland andra.

Du med ett Kulturkort får 30 procents rabatt vid köp av biljett till föreställningen den 5 oktober i Helsingborg Arena. Du köper biljetten genom att gå in på länken nedan.För mer information, Star For Lifes webbplatsVad: Konserten Marching for loveVar: Helsingborg ArenaNär: 5 oktober 2017Hur: 30 procent rabatt på biljettpriset för dig med ett Kulturkort. Klicka in dig på länken här och köp biljett: Marching for love med Kulturkortsrabatt