Maia Hirasawas toner fyller Dunkers konsertsal

Fideli Österström

Många känner säkert igen uttrycket ”det är som det är”. Fem ord som ofta används i situationer då livet är lite extra tufft. När du inte kan göra någonting annat än att finna sig i situationen och vänta på att det värsta lägger sig. För det blir bättre och det löser sig, det gör det nästan alltid. Men fram till dess får man ta några djupa andetag och tänka att det är som det är.

Varför pratar vi då om detta? Jo, för att artisten Maia Hirasawas senast släppta EP har just den titeln, Det är som det är. Det är sångerskans andra skiva på svenska och den handlar om att det ofta kommer någonting positivt ur jobbiga saker, även om det såklart kan vara svårt att se när man står där mitt i mörkret. Maia beskriver själv EP:n som ett utkast från livet och säger att hon skulle kunna döpa hennes kommande album till samma sak. För, det är som det är.

Med en karriär både i Sverige och Japan har hon förtrollat tusentals fans med sin egensinniga röst och melodiska låtar. Maia firade 10 år som artist 2018 och 15 mars kommer hon äntligen till Dunkers kulturhus. Passa på och njut av en 90 minuters härlig konsert utan paus med Maia Hirasawa.

Ingår i Dunkers Big 5
Konserten med Maia Hirasawa är en av fem föreställningar som ingår i konceptet Big 5. En serie som presenterar kända och etablerade artister. Först ut var Jack Vreswijk, nu är det Maia Hirasawas tur och framöver har vi Titiyo, Rebecka Törnqvist och Anna Kruse featuring Stina Ekblad att se fram emot.

Vad: Maia Hirasawa
Var: Konsertsalen, Dunkers kulturhus
När: 15 mars klockan 19:00
Pris: 295 kronor med Kulturkortet. Ordinarie pris: 350 kronor.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Lämna en kommentar