Malmö Opera gästar Dunkers kulturhus

PS
Paul Svensson

Malmö Opera har en spännande säsong på gång med flera nya premiärer under 2022 och 2023. Nu kommer en talangfull trio från Skånes finaste opera till Dunkers kulturhus för att presentera den kommande säsongen med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken. Det är fri entré, men biljett måste hämtas ut.

På Malmö Opera kan du njuta av såväl mäktig opera som härliga musikaler och konserter. Här varvas storslagna klassiker med mindre uppsättningar och i höst är det premiär för inte mindre än fem föreställningar (sex om man räknar in premiären av Nötknäpparen 31 december). Det blir allt från kärlek och äventyr i Paris till väntande tygleksaker och operavärldens kanske mest kända bröllop genom tiderna. Under våren 2023 utökar man repertoaren med ännu fler föreställningar.

Sång, musik och berättelser
Det är bland annat dessa föreställningar som operasångerskan Emma Lyrén Fernandez, trombonisten Martin Hultkvist och pianisten Albert Van Pham kommer att presentera när de gästar Dunkers kulturhus lördag 13 augusti klockan 19.00. Presentationen i sig är en skön föreställning där trion guidar publiken genom kända operaklassiker, familjemusikaler, balett med mera. Det blir sång, musik och berättelser. Allt annat vore förstås helt otänkbart när Malmö Opera är på tour och presenterar föreställningar som Anastasia, La Bohème, Figaros bröllop, Väntarna, Marguerite, Snösystern med flera.

Hämta fribiljett på Dunkers kulturhus
Det är fri entré till säsongspresentationen men du måste ändå ha en platsbiljett. Du kan hämta biljett i entrén på Dunkers kulturhus eller boka online via ticketmaster.se. Tänk på att vara ute i god tid, antalet platser är begränsat. På dunkerskulturhus.se kan du läsa mer om Emma Lyrén Fernandez, Martin Hultkvist och Albert Van Pham.

Vad: Kickoff med Malmö Opera
När: 13 augusti klockan 19.00
Var: Dunkers kulturhus, teatersalen
Entré: fri entré, men biljett måste hämtas ut

Lämna en kommentar