Månadens erbjudande i entrébutiken

Den 29 mars är det säsongsöppning på Fredriksdal med traditionell påskfest. Då öppnar även deras entrébutik som är fylld av smarta och vackra saker att ge bort i present eller unna dig själv. Numera kan vi erbjuda 15% rabatt på månadens utvalda produkt med Kulturkortet.

Hann du inte kika in i butiken förra året så får du hälsa på där inne i år. Den är inte stor men det noggrant utvalda sortimentet gör att du säkert kan få med dig känslan av Fredriksdal hem.

Du har alltså 15% rabatt på månadens utvalda produkt. Visa upp ditt kulturkort, antingen det fysiska kortet eller i appen vid köp för att få rabatten. Det första erbjudandet gäller 29 mars-30 april och gäller: Äggcoddlers 

Och vad är då detta för spännande pryl? Jo, med Äggcoddlers kan du fixa supergoda varianter på ett kokt ägg och presentera dem snyggt på matbordet eller i påskbuffén. Kolla in filmen nedan så ser du vad vi menar. I butiken kommer de att finnas i två olika storlekar, den stora varianten finns bara i vitt, den lilla finns i alla färger som du ser på bilden ovan i bildspelet.

Pris: Ordinarie pris för liten: 195kr, stor: 245kr. 

Håll utkik här på hemsidan och på vår Facebook och Instagram för nästa månads erbjudande i entrébutiken.