Månadens erbjudande i entrébutiken

HW
Henrik Wilhelmsson

Den 29 mars är det säsongsöppning på Fredriksdal med traditionell påskfest. Då öppnar även deras entrébutik som är fylld av smarta och vackra saker att ge bort i present eller unna dig själv. Numera kan vi erbjuda 15% rabatt på månadens utvalda produkt med Kulturkortet.

Hann du inte kika in i butiken förra året så får du hälsa på där inne i år. Den är inte stor men det noggrant utvalda sortimentet gör att du säkert kan få med dig känslan av Fredriksdal hem.

Du har alltså 15% rabatt på månadens utvalda produkt. Visa upp ditt kulturkort, antingen det fysiska kortet eller i appen vid köp för att få rabatten. Det första erbjudandet gäller 29 mars-30 april och gäller: Äggcoddlers 

Och vad är då detta för spännande pryl? Jo, med Äggcoddlers kan du fixa supergoda varianter på ett kokt ägg och presentera dem snyggt på matbordet eller i påskbuffén. Kolla in filmen nedan så ser du vad vi menar. I butiken kommer de att finnas i två olika storlekar, den stora varianten finns bara i vitt, den lilla finns i alla färger som du ser på bilden ovan i bildspelet.

Pris: Ordinarie pris för liten: 195kr, stor: 245kr. 

Håll utkik här på hemsidan och på vår Facebook och Instagram för nästa månads erbjudande i entrébutiken.