Martians on earth och Slugger Live@RumEtt

HW
Henrik Wilhelmsson

Vårens onsdagskonserter rullar vidare i RumEtt. Den här gången är det plats på scen för två lokala band. Med andra ord är det närproducerad rock n roll på schemat den här veckan. Martians on earth Den här uppsättningen av musikprojektet Martians on earth pluggade in sina instrument i förstärkarna under 2014. Projektet drivs i regi av Helsingborgs stad – och dess syfte är att med musik som drivkraft få ungdomar och vuxna att samarbeta och utvecklas.  Bandets medlemmar är: Pierre Bengtsson, Heinz Christer Kuhn, Jenny Tollén, Daniel Arthursson och Kenneth Svensson. Slugger När det här gänget intar scenen blir det ett kärt återseende för RumEtts publik. Senast Slugger var på besök så var det inför fullt hus och med stämningen på topp. Givetvis blir det sväng och ös även den här onsdagen. Liksom Martians on earth är Slugger ett projekt, men arrangeras av ABF sedan flera år tillbaka.Vad? Martians on earth och SluggerVar? Dunkers kulturhus – RumEttNär? 17 maj kl 17:00 – 20:00Pris? Fri entré

RUMETT: Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra! Alltid fri entré!

Dunkers kulturhus är en tillgänglig lokal med ramp upp för trapporna till entrén och breda ingångar utan trösklar in till RumEtt. Hörslinga finns ej inne i RumEtt.