Meja på Dunkers kulturhus 2 oktober

PS
Paul Svensson

Meja räknas i dag som en av Sveriges stora internationella stjärnor och genombrottet kom i slutet av nittiotalet med succélåten It’s all ’bout the money och även Private emotions som hon gjorde tillsammans med Ricky Martin. Under 2020 firar Meja 25 år som soloartist och fredag 2 oktober kommer hon till Dunkers kulturhus för att uppträda klockan 19.00.

Foto: Michael Nilsson

Man hinner med en hel del på 25 år och det ska sägas att Meja har gjort otroligt mycket, förmodligen mycket mer än vad du tror är möjligt. På hennes meritlista finns allt från framgångsrika album (hittills har Meja släppt 14 album), mängder av singlar som blivit radiohits över hela världen och, förstås, megastjärnastatus i Japan. Det var också i Japan som hon gjorde sin första konsertturné för mer än 20 år sedan, The Flower Girl Jam Tour, 1997.

Men Meja är förstås lika aktuell i dag och så sent som förra året släpptes hennes senaste album, Kozmic Surfer Flower Girl 25th Anniversary Special Edition. Albumet innehåller sju nyinspelningar av tidigare hits och tio helt nyskrivna låtar producerade av Anderas Kleerup, Thor McQueen och Stephen Lipson. Och det är just det här albumet som kommer att ligga till grund för spelningen på Dunkers kulturhus i oktober. Spelningen sker i en exklusiv avskalad tappning, vilket passar Mejas stil och röst helt perfekt. Meja kommer att bjuda på en rad klassiker men också nyskrivet material som bland annat Todays and Tomorrows från det senaste albumet.

Under konserten är antalet platser begränsat till 50 stycken. Dunkers kulturhus följer hälsomyndighetens rekommendationer. Det är fredag 2 oktober som gäller och spelningen börjar klockan 19.00.

Biljetter köper du i sedvanlig ordning till fots i entrén på Dunkers kulturhus eller online via ticketmaster.se. It’s all ’bout the money och med kulturkortet sparar du en hel del money på entrépriset och betalar endast 395 kronor för en härlig spelning med Meja, ordinarie pris är 450 kronor.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Vad: It’s all about Meja
När: 2 oktober 19.00
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 395 kronor med kulturkortet, 450 kronor ordinarie entré

Lämna en kommentar