MET-favoriter med rabatt

HW
Henrik Wilhelmsson

Du vet väl om att du kan ta dig hela vägen till de bästa platserna på Metropolitan opera på ett kick, utan att behöva lämna Helsingborg? Röda Kvarn visar operor från världens främsta operahus. Du har dessutom rabatt på vissa av dem med Kulturkortet.

Gosa ner dig i stolarna på Röda Kvarn och njut av bästa klassens operaupplevelse på bekvämast möjliga vis. Nya MET-säsongen 2018-2019 börjar först den 6 oktober MEN för att du inte ska behöva längta ihjäl dig så kör Röda Kvarn föreställningar från tidigare säsonger under våren och sommaren.

Du kan alltså se dem för första gången eller se om en favorit till specialpris. I pausen under föreställningarna får du följa med bakom kulisserna och det serveras även kaffe, smörgås, kaka med mera. Läs mer om Nya MET-säsongen 2018/2019 som startar den 6 oktober 2018. I listan nedan ser du repriserna som körs men de har även tagit med två operor från nuvarande säsong. SPECIALPRIS! Repriserna från gångna säsonger erbjuder vi till specialpris och dessutom får du extra rabatt om du har Kulturkortet! Vi repriserar även två av våra mest populära operor från våren 2018, dessa erbjuds till vanligt reprispris.

Klicka på titlarna nedan för biljetter och mer information:

Cosi Fan Tutte 27 maj kl 15.00

La Bohème 17 juni kl 15.00

Madama Butterfly  12 aug  kl 15.00 SPECIALPRIS!

Trubaduren  2 sep  kl 13.00 SPECIALPRIS!

Turandot  23 sep  kl 13.00 SPECIALPRIS!