Möt Kulturkortet under Jul på Fredriksdal

Fideli Österström

Passa på att ställa dina frågor om Kulturkortet under årets stora julmarknad på Fredriksdal. Vi är på plats under både fredagen och lördagen för att besvara dina frågor om Kulturkortet och den fiffiga Kulturkorts-appen som fått nytt utseende.

Du har väl inte missat att Jul på Fredriksdal är den 7-9 december? Njut av en traditionell marknad som erbjuder såväl julklappsjakt som gammaldags marknadsmyller och glada julsånger. I stadskvarteret finns det inte enbart spännande handlare att besöka, utan även Kulturkortet som mer än gärna besvarar dina frågor om kulturen i Helsingborg.

Har du också funderingar kring varför du behöver appen när du redan har ett fysiskt Kulturkort i handen, vilka verksamheter som har kulturkortsrabatt eller hur du förnyar ditt kort? Kulturkortsgänget kommer vara på plats hela fredagen och lördagen för att besvara alla dina frågor.

Välkomna in till Kulturkortet i Kaffestunden i Stadskvarteret. Under dagarna två kommer vi att bjuda både på pepparkakor och skumtomtar. Vi kommer dessutom att sälja våra fina tygkassar och den funktionella multiscarfen som finns i både vitt och svart. Perfekt att ha nu när det börjar bli riktigt kallt: lika användbar på promenader som ute i snön eller skidbacken. Eller varför inte under granen i ett tjusigt paket till någon du tycker om?

Var: Fredriksdal museer och trädgårdar
När: Fredag 7/12 kl 13-19, lördag 8/12 kl 11-18
Pris: Fri entré med Kulturkortet och unga till och med 18 år. Ordinarie entré 100 kr. Vill du undvika den längsta kön skaffar du dig ett Kulturkort eller förköper dina entrébiljetter via ticketmaster.com

Lämna en kommentar