Nämen, varför gör kattägare så?

JK
Jasmin Kraitiss
Susanne Hellman Holmström

Är du nyfiken på katters olika beteenden och vad dessa betyder eller på hur du kan förbättra deras livskvalitet? Eller vill du kanske veta vad skillnaden mellan kattägare och hundägare är? Då ska du gå på Susanne Hellman Holmströms föreläsning om fem nycklar till ett bättre kattliv. Med Kulturkortet får du rabatt på biljetten.

Susanne älskar katter, och det har hon gjort sen barnsben. I 35 år har hon varit kattuppfödare och hon brinner för att förklara vad katters olika beteenden betyder. Hon arbetar som certifierad kattbeteenderådgivare och kattpsykolog, vilket enligt Susanne också gör henne till en räddare av äktenskap. Genom att lösa parens kattproblem räddar hon i förlängningen även deras förhållande.

Så om du vill förstå din pälskling bättre och få kunskaper och insikter om hur du kan göra livet bättre för din katt, dig själv och hela resten av familjen bör du gå och lyssna på kattexperten som är känd från både radio och tv. Det utlovas en humoristisk föreläsning med mycket igenkänning och skratt när Susanne Hellman Holmström kommer till Dunkers kulturhus 12 september.

Vad: Nämen, varför gör kattägare så?
När: 12 september 18.00–19.30
Var: Teatersalen, Dunkers kulturhus
Pris: ordinarie 150 kronor, med Kulturkortet 120 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev