Namnge en biostol på Röda kvarn

PS
Paul Svensson

Helsingborgs äldsta biograf värnar om sina besökare. Faktum är att de bryr sig så mycket om sin trofasta publik att de nu låter dem namnge biostolarna i salongen. Det här är ett unikt tillfälle att sätta ditt eget namn på just den där favoritstolen som du alltid sitter i när du besöker biografen

Du kan se det som en fin gest, ett annorlunda reklamjippo eller ett sätt att tjäna extra pengar på. Men som filmälskare vill man förstås att Röda kvarn i Helsingborg ska kunna fortsätta sin verksamhet även efter den tuffa covid-19-perioden. Att namnge en biostol är ett sätt att stötta biografen ekonomiskt och på samma gång få något unikt tillbaka.

Vad kostar det då att namnge en biostol?  Är du privatperson kostar namngivningen 1500 kronor och om du namnger en stol via ett företag är prislappen 5000 kronor. Röda kvarn beställer och monterar namnskylten och när den är på plats meddelar de dig. Självklart kan du namnge mer än en stol.

På frågan om namnskylten garanterar en plats vid visningar är svaret nej. Det är fortfarande samma princip om först till kvarn som gäller vid bokning av biljetter, även om du har en biostol med ditt namn på.

Du behöver förstås inte döpa stolen efter ditt eget namn. Det är mer eller mindre fritt fram när det kommer till namn. Du kan lika gärna döpa biostolen efter din favoritskådespelare, en filmkaraktär du tycker särskilt bra om, kalla den för Filmtronen eller ge bort stolen i present till någon som älskar film (då kan du sätta deras namn på biostolen). På biorodakvarn.se kan du läsa mer om hur det går till med namngivningen.

Vad: Namnge din favoritstol på Röda kvarn
När: Nu
Var: biorodakvarn.se
Pris: 1500 kronor för privatperson och 5000 kronor för företag

Lämna en kommentar