När det är utsidan som räknas

PS
Paul Svensson

Att det är insidan som räknas är sedan länge känt. Men det finns också stunder när det är utsidan som räknas och bör firas. Just en sådan stund är nu kommen för vår webbplats som efter lång och trogen tjänst har fått ett mindre och välförtjänt digitalt ansiktslyft. Det härliga innehållet är fortfarande det samma.

Kulturkortet.se har precis genomgått en liten visuell förändring. Har du lagt märke till nyheterna? Det mesta är förstås sig likt, även om vi har gjort webbplatsen något visuellt vassare och mer modern. Förändringarna kommer inte att påverka innehållet, som fortfarande är det viktigaste på hela webbplatsen. Med ansiktslyftet kom ett par nya moduler, fräschare gränssnitt och större bilder. Allt för att vi ska kunna presentera Helsingborgs kulturutbud på bästa möjliga vis. Och på det snyggaste sättet, alltså.

På kulturkortet.se hittar du alltid den mest aktuella informationen om allt kulturkul som händer i Helsingborg. Vi skriver om allt från konst och historia till författarsamtal och världsmusik. Mejla oss på kulturkortet@helsingborg.se om du har några frågor gällande Kulturkortet eller vår nya tjusiga webbplats.