Gröna skogsbad och yoga på Fredriksdal

PS
Paul Svensson

Om du vill komma ut och röra på dig är Fredriksdal en bra plats att ta dig till. Här finns gott om stora ytor och det är lätt att hålla avstånd till andra besökare. Vad sägs om skogsbad och yoga i det gröna? Rabatt med Kulturkortet.

Skogsbad
29 maj, 5 och 19 juni, 7 och 28 augusti, 4 september och 9 oktober 16.00–18.30
Konceptet med skogsbad tog sin början i Japan på 1980-talet och nu har det blivit alltmer populärt i västvärlden. Här i Sverige har vi alltid haft en nära relation till naturen och kanske är det just därför som den gröna världen ligger oss extra varmt om hjärtat. På den här vandringen får du chansen att njuta på ett annat sätt än vad du är van vid. Utrustning och fika ingår. Max sju deltagare per tillfälle.
Pris: 350 kronor per person, 315 kronor med Kulturkortet.

Yoga i det gröna
14, 21 och 28 juli
Fredriksdals utomhusyoga är inne på sin tredje säsong. Inled din sommardag med yoga, natur, fågelkvitter och solsken. Instruktör är Lislott Spång och det här är en lugnare form av yoga som passar alla. Max sju deltagare per tillfälle. Medtag egen yogamatta.
Pris: 100 kronor, 80 kronor med Kulturkortet.

Biljetter till samtliga arrangemang köper du på plats i Fredriksdals huvudentré, Kulturmagasinets entré, i biljettkassan på Dunkers kulturhus eller online via Helsingborgs kulturbutik. Det är endast förköp och förbokning som gäller.

Artikel uppdaterad 12 maj 2021.

Vad: Utomhusarrangemang
Var: Fredriksdal museer och trädgårdar
Pris: Varierar beroende på arrangemang

Lämna en kommentar