Nordisk litteraturfestival i Helsingör – rabatt med Kulturkortet

MR
Mikael Rudesjö
Jonas Hassen Khemiri, Anne Swärd och Klas Östergren

NORD – en av Danmarks största litteraturfestivaler gör Helsingör till en författartät stad fredag 13 september–lördag 14 september. Ta en tur över sundet och upplev litteratur live. För tredje året i rad erbjuder Kulturkortet i samarbete med NORD 25 procent rabatt på biljetterna.

Kulturvarvet, ett stenkast från Kronborg, fylls i två dagar med författarsamtal, intervjuer och framträdanden med några av de främsta nordiska författarna. För alla med nyfikna öron och ögon för nordisk litteratur blir det en högtidsstund i samma klass som Louisiana Literature.

Årets program bjuder bland annat på författarna Jonas Hassen Khemiri, Lars Saabye Christensen, Sami Said, Sjón, Eva Tind, Kaspar Colling Nielsen, Anne Swärd, Carolina Setterwall, Klas Östergren, Vigdis Hjorth, Johanna Frid, Søren Ulrik Thomsen – och många fler.

NORD är en festival som vill synliggöra den nordiska mångfalden och det nordiska släktskapet genom att sätta fokus på litteraturen. Festivalen startade 2016 och har haft många stora författare på sin gästlista.

Mer information hittar du på: nordfestival.dk. Detaljprogram kommer!

Entré: 165 DKR för en dag (83 DKR för student) och 285 DKR för två dagar (143 DKR för student). 25 procent rabatt med Kulturkortet, max 2 biljetter.

Köp biljett online via billetten.dk genom att ange rabattkod: kulturtant19 eller inne på Kulturvarvet i receptionen mot uppvisande av ditt Kulturkort.

Lämna en kommentar