search error_outline

Nordsjæl musikfestival är ny samarbetspartner!

Musikfestivalen Nordsjæl är en festival för de nordiska artisterna med klar nordisk touch och tongångar. Festivalen startade för tre år sedan och äger i år rum den 7 september med start klockan 13. Har du ett kulturkort får du 20 procent rabatt på entrébiljetten. Det låter väl som ljuv musik i dina öron?

Musik, mat och magi. Med nordiska touch. Det är signaturen för musikfestivalen Nordsjæl, som i år arrangeras för tredje året i rad strax norr om Helsingör i skogen utanför den lilla orten Hellebæk.

– Där är få festivaler där du både kan komma ned i tempo men också komma upp i närvaro. Men det kan du på Nordsjæl. För tredje året i rad vecklar vi ut skogen till en magisk musikfestival i Hellebæk, med den gamle vapensmedjan på Hammermöllen som kuliss, säger Udita Budde på Nordsjæl.

På Nordsjæl får bara en väl utvald skara nordiska konstnärer, musiker och band delta.

– Det är konstnärer som har nordsjälen ända in i själen, som kommer hit i år. Nordsjæl drivs av en nyfikenhet kring vad det vill säga att vara nordisk.

Med kulturkortet får du 20% rabatt på biljettköpet till festivalen den 7 september. Du köper biljett via deras biljetttjänst Billetten.dk.

Hittills klara band är: svenska Hoven Droven, danska Sorten Muld och isländska Svavar Knutur (IS). Men fler är på gång in, jämte en rad andra konstnärer med andra konstformer.

FAKTA:
Billetpris: 350 danska kronor, 20% rabatt med kulturkortet. Ange rabattkod: kulturtant1248 (Barn under 15 år har gratis inträde i vuxet sällskap)
Datum: 7 september 2019 mellan klockan 14:00 och 23:30
Biljettköp och mer information: www.nordsjael.dk

Lämna en kommentar

error_outline
error_outline
error_outline