Nordsjæl musikfestival är ny samarbetspartner!

GS
Göran Svensson

Musikfestivalen Nordsjæl är en festival för de nordiska artisterna med klar nordisk touch och tongångar. Festivalen startade för tre år sedan och äger i år rum den 7 september med start klockan 13. Har du ett kulturkort får du 20 procent rabatt på entrébiljetten. Det låter väl som ljuv musik i dina öron?

Musik, mat och magi. Med nordiska touch. Det är signaturen för musikfestivalen Nordsjæl, som i år arrangeras för tredje året i rad strax norr om Helsingör i skogen utanför den lilla orten Hellebæk.

– Där är få festivaler där du både kan komma ned i tempo men också komma upp i närvaro. Men det kan du på Nordsjæl. För tredje året i rad vecklar vi ut skogen till en magisk musikfestival i Hellebæk, med den gamle vapensmedjan på Hammermöllen som kuliss, säger Udita Budde på Nordsjæl.

På Nordsjæl får bara en väl utvald skara nordiska konstnärer, musiker och band delta.

– Det är konstnärer som har nordsjälen ända in i själen, som kommer hit i år. Nordsjæl drivs av en nyfikenhet kring vad det vill säga att vara nordisk.

Med kulturkortet får du 20% rabatt på biljettköpet till festivalen den 7 september. Du köper biljett via deras biljetttjänst Billetten.dk.

Hittills klara band är: svenska Hoven Droven, danska Sorten Muld och isländska Svavar Knutur (IS). Men fler är på gång in, jämte en rad andra konstnärer med andra konstformer.

FAKTA:
Billetpris: 350 danska kronor, 20% rabatt med kulturkortet. Ange rabattkod: kulturtant1248 (Barn under 15 år har gratis inträde i vuxet sällskap)
Datum: 7 september 2019 mellan klockan 14:00 och 23:30
Biljettköp och mer information: www.nordsjael.dk

Lämna en kommentar