Nu kan du Tura med kulturkortsrabatt till Helsingör

GS
Göran Svensson

Vi har sedan ett par år tillbaka samarbete med en del danska aktörer. Nu kan du med ett kulturkort komma över Sundet billigare än alla andra. Från och med nu har du 20 procent rabatt på Sundsbusserne med ditt kulturella kort – skepp o´hoj, Kulturtant!

Vi har genom åren haft temporära samarbete med kulturplatser i Helsingbör i form av HamletScenen. Under 2017 ingick vi ett fortlöpande samarbete med M/S Muséet för Sjöfart. Och under 2018 klev Öresundsakvariet in på banan. Vi har även haft samarbete med litteraturfestivalen nORD och konserter med Kulturvarvet.
Och från och med nu kan du åka över Sundet med Sundsbusserne 20 procent billigare än alla andra. Rabatten gäller tisdag, onsdag och torsdag hela året ut, undantaget en period i sommar mellan 1/6-31/8. Och ett kulturkort medger rabatt för två personer i samma sällskap.

– Äntligen har vi ett samarbete, det känns verkligen kul och inspirerande med tanke på vilken Tura-kultur vi har i Helsingborg och Helsingör, säger Torkel Brunstorp, för Sundsbusserne AS på svensk sida.

Vi kan avslöja att man ombord på Sundsbusserne AS har en del spännande nyheter på gång som lär komma dig med ett kulturkort till gagn framgent. Men vi får be att återkomma om detta.

Så in på deras webbplats och kolla om allt kul de har ombord – och glöm inte ditt kulturkort nästa gång du ska över Sundet.

Sundsbusserne AS

Lämna en kommentar