Nya priser och rabattformer på Röda Kvarn

PS
Paul Svensson

Från och med 20 januari 2023 gäller nya priser och rabattformer och priser på Helsingborgs äldsta biograf. Ordinarie filmpriser höjs till 150 kronor och man lanserar även Röda Kvarn-kortet, vilket kommer laddat med en massa fina förmåner och rabatter under 12 månader. För dig som har Kulturkortet får du superfin rabatt på priset och betalar endast 100 kronor för det nya filmkortet.

Sedan tidigare har du som har Kulturkortet fått rabatt på biobiljetten på Röda Kvarn i Helsingborg. När man nu har lanserat sitt nya filmkort betyder det också att rabattformen med Kulturkortet ändras. Nu får du istället 80 kronor rabatt på Röda Kvarns nya filmkort.
Kortet kommer laddat med fina rabatter på biobiljetterna under 12 månader. Förutom att du endast betalar 125 kronor per repertoarfilm med kortet ingår det också flera andra förmåner. Du får alltid halva priset på popcorn och kaffe samt möjligheten att köpa evenemangsbiljetter före alla andra. Det ingår också ett digitalt nyhetsbrev med filmprogram och nya menyer från bistron.

80 kronor rabatt med Kulturkortet
Ordinarie pris för Röda Kvarn-kortet är 180 kronor, med Kulturkortet betalar du endast 100 kronor. Kortet är giltigt under 12 månader från inköpsdatum och kan köpas i biljettkassan på biografen. Röda Kvarn-kortet gäller för en rabatterad biobiljett per visning.
Priset på barnfilm kommer inte att påverkas och kostar lika mycket som tidigare. För biljetter till Live på Bio, konserter, evenemang och andra specialvisningar gäller fortfarande individuell prissättning.

biorodakvarn.se kan du läsa mer om vad som gäller och spana in aktuella filmvisningar och kommande premiärer.

Vad: nya rabatter och förmåner på Röda Kvarn
När: från och med 20 januari 2023
Var: Röda Kvarn, Karlsgatan 7, Helsingborg
Pris: med Kulturkortet har du alltid 80 kronor rabatt på Röda Kvarn-kortet

Foto: Röda Kvarn