Och en god jul till er alla

PS
Paul Svensson

Det är inte tyst i huset, men det är å andra sidan inte heller midnatt ännu. Däremot är det i skrivande stund bara två dagar kvar tills tomten kommer på besök. Hur ser din jul ut? Är du färdig med alla julklappsinköp? Blir det ett klassiskt julbord med familjen? Innan vi själva styr upp julen 2022 vill vi passa på att önska er alla en riktigt god jul och tacka för det gångna året.

I år har det hänt otroligt mycket i Helsingborg för alla oss kulturälskare. Det har varit ett år utan pandemirestriktioner och vi har skämts bort med kultur i överflöd. Många är ni som har tagit del av Helsingborgs stora kulturutbud och gjort kulturåret 2022 till ett riktigt framgångsrikt sådant. Tack, säger vi.

Har du själv några klara favoriter i år? Vi tittar tillbaka och minns ett år med ett omfattande utbud. Under 2022 njöt vi av allt från det spännande och fantasieggande till stadens sjöfartshistorik. Vi förlorade oss själva i det gröna på såväl Fredriksdal museer och trädgårdar som på Sofiero. Och under H22 City Expo lät vi kulturen visa vägen.

Ett stort tack till alla er som har gjort kulturåret 2022 till ett fantastiskt år. Det är tack vara alla er som Helsingborgs kulturliv kan fortsätta att växa år efter år. Nu tar vi på Kulturkortet ledig ett par dagar för att njuta av tid tillsammans med våra nära och kära.

Och en god jul till er alla, önskar vi på Kulturkortet!