Olof Lundh gästar Dunkers kulturhus

PS
Paul Svensson
Olof

En fotboll är rund. Det vet de flesta. Men Olof Lundh vet förmodligen mer om fotboll än de flesta. Nu kommer han till Dunkers kulturhus för att samtala om fotboll och idrott och lite annat där emellan. Samtalet leds av journalisten och författaren Marjan Svab och sker lördag 6 april klockan 14.00. Med Kulturkortet får du rabatt på entrépriset.

Är du intresserad av fotboll och idrott har du säkert både hört och sett Olof Lundh i tv-rutan. Han är en välkänd kommentator och har också skrivit flera krönikor och böcker. Hans senaste bok, Templet i öknen – så köpte Qatar världens största sport, handlar om korruption och hyckleri i fotbollsvärlden. Boken synar hur idrott och politik går hand i hand i dagens fotbollsvärld. Med just den här boken nominerades Olof till Årets röst i Stora journalistpriset.

Är det här samtalet bara för dig som inte kan få nog av fotboll? Nej, verkligen inte. Olof Lundh är mer än bara en riktigt lång fotbollsnörd. Kom och lyssna och bli inspirerad och lär på samma gång.
Samtalet leds av journalisten och författaren Marjan Svab. Marjan är en stor profil i skrivarkretsar och har arbetar för Helsingborgs Dagblad i 26 år och driver bland annat HIF-podden. Du kan räkna med att Marjan kommer att ställa bra frågor till Olof men också de där roliga frågorna som du själv inte ens har funderat på.

Biljetter hittar du antingen på plats i Dunkers kulturhus eller online via Ticketmaster. Ordinarie pris är 195 kronor, med Kulturkortet betalar du 170 kronor för en biljett. Efter samtalet finns det också möjlighet att köpa Olofs böcker via Akademibokhandeln Killbergs bokhandel och få dem signerade av Olof själv.

Samtal på Dunkers har under åren gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Samtalen tar cirka en timme och leds av en samtalsledare.

Vad: Samtal på Dunkers kulturhus
När: 6 april 14.00
Var: Dunkers kulturhus
Entré: ordinarie pris är 195 kronor, med Kulturkortet betalar du 170 kronor

Foto: Nils Petter Nilsson