P3 Dystopia besöker stadsbiblioteket

PS
Paul Svensson

Ser framtiden ljus ut eller är det mer sannolikt att den är den mer skrämmande och osäker? I sommar kommer Freddi Ramel och Torill Kornfeldt från den populära podden P3 Dystopia till Helsingborgs bibliotek för att prata om allt från invaderande utomjordingar till organiserad brottslighet … men också om ett par ljuspunkter.

P3 Dystopia är en samhälls- och vetenskapspodd som vänder och vrider på det här med framtiden. Hur illa kan det egentligen gå? Står utomjordingarna på rad för att invadera jorden? Kommer organiserad brottslighet att ta över samhället? Är världens sopberg alltför många? Och hur ligger det egentligen till med vår teknologiska framfart? Kommer smarta datorer och robotarna att bli vår räddning eller början på undergången?

I det här föredraget kommer Freddi och Torill  att prata om de stora utmaningarna som vi står inför. Man undersöker värsta möjliga scenario, men det utlovas också ett par ljusglimtar. Föredraget tar plats på Helsingborgs stadsbibliotek söndag 12 juni klockan 14.00. Det är fri entré men begränsat antal platser.

P3 Dystopia är en del av kampanjen Låt kulturen visa vägen under H22 City Expo. Läs mer om alla programpunkter på H22 City Expo-webbplatsen. Ta del av kulturen i sociala medier via #h22kultur och #h22culture

Vad: framtidssnack
Var: Helsingborgs stadsbibliotek, Café Birger
När: 12 juni 14.00
Entré: fri entré, men begränsat antal platser

Lämna en kommentar