På bio i Helsingborg i december

PS
Paul Svensson

Det är inte bara i popcornmaskinen det är hett på Röda Kvarn i december. I jul är det proppfullt med nya filmer i salongerna på Helsingborgs äldsta biograf. På duken visas bland annat nyinspelningen av West Side Story, klassikern Sällskapsresan, Bamse och vulkanön och den efterlängtade fjärde filmen i Matrix-serien. Med Kulturkortet har du alltid fin rabatt på biobesöket.

House of Gucci med Adam Driver och Lady Gaga, No Time to Die, Annette, Paul Verhoevens Benedetta, mästerverket Cinema Paradiso, tokhyllade Världens värsta människa och I koltrastens land. Ja, det råder sannerligen ingen brist på kvalitetsfilm på Röda Kvarn i december. Hur du ska hinna med att se alla filmerna innan det nya året tar vid?

Årets två största filmpremiärer
Ett hett tips är att redan nu börja planera in flertalet biobesök i veckan. Med Kulturkortet har du alltid rabatt på ordinarie pris, vilket gäller för såväl premiärer som barnfilmer. Månadens två största filmer heter helt klart West Side Story och The Matrix Resurrections. Den förstnämnda filmen är regisserad av Steven Spielberg och är baserad på den framgångsrika musikalen från 1957.  I Matrix Resurrections spelar Keanu Reeves åter rollen som Neo. För regin står Lana Wachowski.

Helsingborgs yngre  biobesökare behöver inte hänga läpp i december. På repertoaren väntar Clifford den stora röda hunden, Sagan om Karl-Bertils julafton och Bamse och vulkanön.

Håll dig uppdaterad online
I dagsläget har Röda Kvarn inte något krav på vaccinationsbevis då man inte genomför filmvisningar där fler än 100 personer vistas i salongerna samtidigt. Man låter dock hälsa att biografen besöks av många under julen och att det då kan bli tal om att införa vaccinationsbevis. Röda Kvarn ber också sina besökare att förköpa biljetter via biorodakvarn.se för att minska den personliga kontakten med personalen samt för att undvika köbildning på plats. På webbplatsen kan du läsa mer om månadens filmer, spana in trailers samt hålla dig uppdaterad om vad som gäller när du går på bio i december.

Vad: action, drama, science fiction med mera
När: december
Var: Röda kvarn, Karlsgatan 7, Helsingborg
Pris: med Kulturkortet har du alltid 20 kronor rabatt på ordinarie biljettpris, tio kronor på barnfilmer och fem kronor på knattebio

Lämna en kommentar