Pappa, farsan, baba, pappsen – Kära far har många namn

EB
Elin Blomfeldt

Söndag den 12 november är det fars dag. Vill du ge något fint till din far eller en person som är som en far för dig? Vet du inte vad du ska ge i present? Skippa slipsen och strumporna i år och ge bort kulturupplevelser och god mat till din käre far. Kulturkortet är en present som räcker till nästa fars dag.

Kulturkortet ger till exempel fri entré till Sofiero och Fredriksdal. Ta en härlig promenad på Fredriksdal, titta på djuren och värm dig med en fika på Gisela Trapps Krog och Kafé, där Kulturkortet ger dig 10 procent rabatt (alkoholhaltiga drycker ej inräknat). Eller utforska de förtrollande ruinerna i slottsträdgården på Sofiero tillsammans med barn och barnbarn.

Eller varför inte fira fars dag med en god lunch eller middag? På Culise får du 15 procent rabatt på all mat och alkoholfri dryck med Kulturkortet. Avnjut lyxig husmanskost, franska delikatesser eller varför inte slå på stort och beställ in griljerad hummer?

Det finns alltså en hel del härliga upplevelser och aktiviteter att nyttja med Kulturkortet. Här kan du läsa mer om vad för fina förmåner du får med Kulturkortet samt vad för aktiviteter och arrangemang som kommer framöver.

Här kan du köpa Kulturkortet