Premiär för Nötter på Fredriksdalsteatern 2024

PS
Paul Svensson

Sommaren 2024 blir det premiär för en helt ny fars på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Det är Anagram Live som står för sommarteatern tillsammans med regissören och skådespelaren Adde Malmberg. Föreställningen Nötter är en modern fars i klassisk tappning där missförstånd, förväxlingar och humor står i centrum. Med Kulturkortet får du 100 kronor rabatt på biljettpriset.

Välkommen till kursgården Nötter. Och till föreställningen med samma namn. Anagram Live och Adde Malmbergs nyskrivna sommarteater kommer att spelas på Fredriksdalsteatern mellan 29 juni–11 augusti 2024. Handlingen kretsar kring den gröna kursgården Nötter, vars framtid hänger på en skör bönstjälk. Flera olika karaktärer strålar samman och i sann fars-anda blir det förstås en hel del missförstånd som skapar total förvirring bland kursgårdens personal och gäster.

Adde Malmberg står inte bara för manus och regi, han är även med i föreställningen. Bland övriga skådespelarna hittar vi välkända ansikten som Babben Larsson, Sanna Persson Halapi och Nils Dernevik samt ett par oväntade överraskningar som komikern Simon Garshasebi och Daniel Träff. Allt som allt består ensemblen av nio skådespelare.

Biljetter till föreställningen finns att köpa från och med i dag. Föreställningen har premiär lördag 29 juni och kommer sedan att spelas på torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar till och med 11 augusti. Med Kulturkortet får du 100 kronor rabatt på ordinarie biljettpris och betalar endast 415 kronor. Biljetter köper du via länken här nedan.

Köp biljett till Nötter

Vad: sommarteater på Fredriksdal
När: 29 juni–11 augusti 2024
Var: Fredriksdalsteatern, Fredriksdal museer och trädgårdar
Entré: 415 kronor med Kulturkortet, ordinarie pris är 515 kronor