Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PS
Paul Svensson

I utbyte mot din e-post håller vi dig uppdaterad om allt roligt och intressant som händer på Helsingborgs kulturplatser. Det är konserter och teaterföreställningar, vernissager och biopremiärer, för att nämna något lite av allt det som sker. Hur ska du hänga med? Det är busenkelt, prenumerera på vår vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

När du prenumererar på Kulturkortets nyhetsbrev tar du ansvar för ditt kulturande. Det är i alla fall på det sättet som vi ser det. Här rapporterar vi om det som händer och som kan vara av intresse för alla vars hjärta bankar extra för kultur. Just nu skickar vi ut vårt nyhetsbrev varannan vecka, vilket betyder att det är tillräckligt lång tid mellan utskicken för att du kommer att uppskatta när det plingar till i din e-brevlåda.

Hur går du då till väga för att börja prenumerera? Det är busenkelt, riktigt busenkelt till och med. Längst ner på vår webbplats på startsidan hittar du ett formulär. Fyll i din e-postadress och tryck sedan på knappen med texten prenumerera. Sådär, nu är det bara att vänta på att kulturen ska levereras till din e-postlåda.

Vad: Helsingborgs kultur rakt in i din mejl
När: varannan vecka
Var: din elektroniska brevlåda
Pris: noll kronor, gratis är gott