Rabatt: humor och dans på Sundspärlan

HW
Henrik Wilhelmsson

I vår ska vi svänga de lurviga och skratta lite extra hela vägen till Sundspärlan med våra Kulturkort. Vi har på nytt ett samarbete med dem så plocka fram kalendern och boka in Torsdagsdanser, Fredagsnöje och Humorscen.

Torsdagsdans är precis vad det låter: du dansar så det ryker, på en torsdag! Dansbanden som är bokade är alltifrån Casanovas till Sannex och de kommer garanterat att få igång även den mest stelbenta kulturtanten på en svängom. Från kl 19-23 pågår det och du har 30 kronors rabatt på inträdet och betalar 150 kronor.  I kalendern ser du alla tillfällen för torsdagsdans.

Fredagsnöje: är, inte helt otippat, på en fredag, och här har du rabatt när legendariska Lasse Stefanz står på scen den 3 mars. Rabatten är 30 kronor och entré med Kulturkortet är då: 170 kronor.

Humorscen: en komisk afton är aldrig fel. Det blir klipskt, rappt och roligt vid dessa tre tillfällen då Thomas Järvheden 1/3, Jesper Rönndahl 29/3 och Tobias Persson den 19/4 ställer sig på scenen. Du har 30 kronors rabatt även här och betalar 265 kronor.

Mer dans och glädje i vår alltså! I kalendern hittar du alla tillfällen med rabatt på Sundspärlan.