Rabatt med Teater Arken och 123 Schtunk 29 mars

GS
Göran Svensson

Den 29 mars 2019 kommer ensemblen 123 Schtunk till Teater Arken där vi kommer få möjlighet att ta del av deras senaste uppsättning Ett urtaget hjärta. Det är ett nyskrivet teaterspel i två akter om genier och relationer, författat av dramatikern CO Evers. Med kulturkortet får du 75 kronor i rabatt. Och kortet medger inträde för en hel familj.

Om ”Ett urtaget Hjärta”:
Får det plats fler genier än ett i en kärleksrelation? Eller måste något av dem stiga åt sidan? Följ med på en sprakande, genialisk och äktenskaplig resa tillsammans Siri von Essen, Frida Uhl, Harriet Bosse, August Strindberg och hunden Mutte. Allt är kryddat med 123 Schtunks nyskrivna musik!

Teater Arken är en ideell förening som grundades i Helsingborg 1985. Syftet med Teater Arkens verksamhet är att genom teater bidra till att tydliggöra människors egna berättelser om livet och samhället. De vill ge hopp och hjälpa människor och organisationer att växa i tillit och styrka.

Detta gör Teater Arken genom olika teaterprojekt där man vågar ifrågasätta och provocera med syfte att stärka människor lika värde, livets okränkbarhet och ett demokratiskt, fritt samhälle.

Vad: Ett urtaget hjärta av 123 Schtunk
Var: Teatersalen, Sundsgårdens Folkhögskola
När: Fredagen den 29 mars kl 19:00
Medverkande: Josefine Andersson, Lasse Beischer och Dick Karlsson
Spellängd: ca 2 timmar
Biljetter: Fullpris 295 kronor. 220 kronor med kulturkortet.
Boka via: Tickster, ange rabattkod: Kulturtant
Läs mer: om 123 Schtunk

Lämna en kommentar